“Het gewenste afscheid op een passende wijze.”

“In verdrietige tijden is het fijn als je kunt rekenen op de vriendelijke deskundigheid van Ingrid. Dat geldt niet alleen voor mezelf, maar ook voor mijn familie. Ingrid werkt met een warme professionaliteit, kent snel familieleden bij naam en heeft vlug een passend antwoord op onze vragen en onzekerheden.
In een moeilijke periode van afscheid zijn er momenten die eenvoudig niet overgedaan kunnen worden. Ingrid zorgt ervoor dat deze zaken tot in de puntjes geregeld zijn, daarbij rekening houdend met wensen en mogelijkheden. Ik kan haar zeker aanraden.”

K.I. Koridon, Vleuten

“Bij het overlijden van mijn man, zocht ik een uitvaartondernemer. Ik kwam uit bij Ingrid van Allure Uitvaarten. Ik had geen betere firma kunnen kiezen. Geweldig!
Ingrid wist precies hoe ik het wilde hebben en kwam ook met prima aanvullende ideeën en allerlei bijkomstigheden loste zij op.
Ze dacht mee en gaf ook mij een ruggesteuntje.
De crematie werd door iedereen (ook internationale familie en vrienden) indrukwekkend, warm en liefdevol gevonden. Tot in de puntjes verzorgd.
Het had niet beter gekund.
Complimenten voor Allure Uitvaarten en in het bijzonder voor Ingrid de Kleuver.”

Mieke Johnston, Doorn

“De dag waar we van tevoren zo tegenop zagen, verliep heel rustig en sfeervol. Ingrid had alles perfect georganiseerd en met ons doorgenomen.
Ook in de aanloop naar de dag van de uitvaart heeft ze ons van a tot z op een fijne manier begeleid. Waar we er soms zelf niet uit kwamen, had ze waardevolle suggesties die ons vervolgens de juiste keuze deden maken. We kijken dan ook tevreden terug op het hele traject. Het had niet beter gekund.
We zijn Ingrid heel dankbaar voor de geweldige manier waarop ze ons hier doorheen geholpen heeft en zullen haar in onze vrienden- en familiekring van harte aanbevelen.”

Familie Koudijs, Soest

“Ingrid is voor ons een grote steun geweest en nam ons veel werk uit handen en regelde alles heel zorgvuldig.
Zij leidde ons op een fijne manier door een moeilijk proces.
Ingrid was flexibel en voelde feilloos aan waar behoefte aan was. 
Haar betrokkenheid was groot en het voelde alsof zij in die dagen één van ons was.
Wij zijn haar dankbaar en kunnen haar warm aanbevelen.”

Familie Vetkamp, Soesterberg     

“Vanaf het allereerste contact een goed gevoel bij Ingrid. Wanneer een dierbare overlijdt, wil je dat het een mooie uitvaart wordt. Ingrid denkt met je mee. Ze luistert heel goed naar al je wensen en als je het even niet weet, geeft zij suggesties die heel goed voelen. Ingrid is heel accuraat, werkt snel en is erg betrouwbaar. Ze staat altijd voor je klaar in deze moeilijke tijd.
De uitvaart is precies gegaan zoals wij het gewenst hadden en Ingrid heeft dit mogelijk gemaakt.
Dank voor al je hulp. Het was heel fijn. Ik wens je heel veel succes met je bedrijf.”

Eline van H, Blaricum

“Ik hoorde een zeer positief geluid van bekenden over Ingrid. Toen ik zelf drie maanden geleden een uitvaartbegeleidster nodig had met het overlijden van mijn vader, heb ik Ingrid gebeld. In het telefoongesprek had ik direct een positief gevoel bij Ingrid en haar werkwijze. Gaandeweg de uitvaartweek werd dat positieve gevoel bevestigd. Ingrid is een echt mensen-mens, betrokken, zorgvuldig, empathisch met een lach en een traan,alles tot in de puntjes perfect geregeld. Heeft u uitvaartbegeleiding nodig, ik kan u, Ingrid van harte aanbevelen.”

Wendy Hanenberg, Baarn

“Vanaf het eerste contact tot en met afscheid na de begrafenis hebben we kunnen steunen op de schouders van Ingrid. Dit heeft veel voor ons betekend. Uiteraard heeft zij de zakelijke kant voor ons goed geregeld, maar vooral de menselijke kant hebben wij als zeer bijzonder ervaren. Dankzij de inzet van Ingrid hadden wij het gevoel dat we ruim voldoende tijd hadden om alles goed te overdenken en in alle rust de belangrijke beslissingen te kunnen nemen. Op deskundige wijze wist ze alle organisatorische problemen op te lossen zonder dat wij hier mee lastig zijn gevallen. Zowel op de voor- als achtergrond heeft ze enorm hard gewerkt om ons op gepaste wijze afscheid te kunnen laten nemen van meerdere familieleden.”

H.R. te Amersfoort

“Het organiseren van een uitvaart is emotioneel maar kan daarnaast ook nog voor stress zorgen door de vele zaken die in korte tijd moeten worden geregeld. 
En natuurlijk wil je je dierbare de mooiste uitvaart geven die mogelijk is als laatste eerbetoon.
Door de hulp van Ingrid verliep de uitvaart zonder stress en is het een persoonlijke en bijzonder mooie herinnering geworden. Ingrid is integer, 
vriendelijk, denkt in oplossingen, buiten de gebaande paden, persoonlijk, stressbestendig en organisatorisch een kei!
Zo dankbaar, nog steeds, dat Ingrid ons heeft begeleid. Gun jezelf deze goede begeleiding door deze vakvrouw met hart en ziel voor haar bijzondere werk.”

Familie Drenthe, Loenen aan de Vecht

“Ingrid werkt vanuit haar hart.
Voorafgaand aan het overlijden van mij man, hadden we met elkaar al een goed contact. Ingrid ontroerde mijn man door het voorstellen en mogelijk maken van zijn laatste wens. Heel bijzonder!
Na zijn overlijden ben ik op een zeer persoonlijke en warme wijze begeleid. Ingrid luistert goed naar de wensen, is empathisch en doet er alles aan om het afscheid zo persoonlijk en naar volle tevredenheid te maken. Dit is ook zeker gelukt. Ze heeft alle tijd genomen en niets is haar te veel. Het was een warm bad en nog steeds, ondanks het verdrietige, een mooie dierbare herinnering.
Dank je wel Ingrid!”

Marion V, Soest

“In tijden van verdriet brengt Ingrid warmte, liefde en rust. Zij was onze rots in de branding. Oprecht en behulpzaam organiseerde zij een waardige uitvaart. Ingrid werkt efficiënt, professioneel, persoonlijk, open en transparant en neemt veel werk uit handen met warme belangstelling en aandacht. Zij regelt niet alleen met zorg en toewijding de uitvaart, ze leeft ook intens mee met de nabestaanden op een vakkundige en stijlvolle wijze. Kortom: ze is iemand met allure.”

Familie Kasper-Broekhuizen, Amersfoort

“Toen pa overleed moest er veel geregeld worden. Veel dank daarom aan Ingrid de Kleuver die het afscheid van pa op een fijne en prettige manier heeft begeleid. Vanaf het eerste contact was er een goede klik met veel inlevingsvermogen en betrokkenheid.”

Familie Van de M, Hooglanderveen

“De afgelopen jaren hebben wij drie uitvaarten ondergebracht bij Ingrid de Kleuver. Ingrid is betrokken bij haar ‘familie’ en heeft ons door de moeilijke dagen na het overlijden heen geloodst. Daarbij is er ruimte voor een traan en een lach. Ingrid denkt mee en komt met creatieve oplossingen. Hierdoor sluit de uitvaart goed aan op de wensen van de overledene en nabestaanden. De uitvaart is tot in de puntjes gepland en niets wordt aan het toeval overgelaten. Tijdens de uitvaart houdt Ingrid op gepaste wijze de vinger aan de pols en baant ze alles in goede banen zonder de familie onnodig lastig te vallen. Het hele proces is duidelijk, Ingrid bepaalt de planning en brengt rust in de emotionele rollercoaster waarin je als nabestaanden terecht komt. Wij hebben ervaren dat we met een gerust hart een uitvaart aan Ingrid kunnen overlaten en raden haar daarom ook bij iedereen aan.”

Lucienne van Ruitenbeek, Leusden

Scroll naar boven