Tarieven

Allure Uitvaarten hanteert transparante tarieven. Alles wat nodig is voor het afscheid krijgt u tegen mijn inkoopprijs. Daarnaast betaalt u mij een fee, die afhankelijk is van de complexiteit en de tijd die nodig is om alles te organiseren. Om een indicatie te geven, deze fee bedraagt tussen de € 2900,- en € 3900,-. Dit kan zowel naar boven, als naar beneden worden bijgesteld. Allure Uitvaarten werkt onafhankelijk, u bent volkomen vrij in al uw keuzes rondom het afscheid.

Heeft u vragen?

Neem contact op voor meer informatie

Anderen over Allure Uitvaarten

“Ik hoorde een zeer positief geluid van bekenden over Ingrid. Toen ik zelf drie maanden geleden een uitvaartbegeleidster nodig had met het overlijden van mijn vader, heb ik Ingrid gebeld. In het telefoongesprek had ik direct een positief gevoel bij Ingrid en haar werkwijze. Gaandeweg de uitvaartweek werd dat positieve gevoel bevestigd. Ingrid is een echt mensen-mens, betrokken, zorgvuldig, empathisch met een lach en een traan,alles tot in de puntjes perfect geregeld. Heeft u uitvaartbegeleiding nodig, ik kan u, Ingrid van harte aanbevelen.”

Wendy Hanenberg, Baarn

“In tijden van verdriet brengt Ingrid warmte, liefde en rust. Zij was onze rots in de branding. Oprecht en behulpzaam organiseerde zij een waardige uitvaart. Ingrid werkt efficiënt, professioneel, persoonlijk, open en transparant en neemt veel werk uit handen met warme belangstelling en aandacht. Zij regelt niet alleen met zorg en toewijding de uitvaart, ze leeft ook intens mee met de nabestaanden op een vakkundige en stijlvolle wijze. Kortom: ze is iemand met allure.”

Familie Kasper-Broekhuizen, Amersfoort

Scroll naar boven